3 träningstips

1. Bestäm dig!
Innan man börjar kan det vara bra att bestämma sig för ett visst antal minuter/timmar man ska träna, beroende på hur mycket man orkar. Sen ska man alltid ta liite mera än vad man tror att man klarar av, så att man utvecklas lite åt gången. Om man kan träna på gym (Jag har ju lyxen med att vi äger ett) så kan man också göra ett schema för vilka maskiner man ska ta, och hur länge. Jag har alltid med mig min mobil så jag slipper ta tid själv och räkna. Om man sedan gör det man räknat ut att man borde orka, kan man känna sig hur nöjd so helst sen.
2. Musik!
Ha alltid tillgång till musik. Hos oss finns ett bandspelare som jag brukar sätta på, högsta volym och rix fm. Med musik klarar man nästan dubbelt så mycket! Gör en tränings lista på spotify,välj ut några låtar som peppar dig. För mig spelar der knppt roll vilken låt som spelas, bara att höra någonting och koncentera sig på texten kan göra att jag klarar några tag till.
3. Håret och kläderna
Det är någonting som spelar roll för mig iallfall. Jag måste ha en stram uppsatt hästsvans och tajta sportiga kläder för att känna mig motiverad. Om jag låter håret hänga och bara slänger på mig någonting, känner jag mig aldrig lika peppad. När jag har nya, snygga löparskor kan jag också plötsligt känna mig dubbelt så pigg.
Ibland tar jag bara min knallrosa sport-bh , träningstajts, löparskorna, sätter upp håret i en hästsvans och en vattenflaska i handen - det räcker för att jag ska orka lyfta på röven från soffan.
Hoppas att detta hjälpte er lite! Har massa flera träningstips på lager, det kommer någon annan gång, snart! :)
 

Kommentarer
Postat av: klara

Pumpa Rumpa imorn kanske? :>

Svar: Ska till stockholm imorgon, men övermorrn kanske? <3
ylva naumburg

2012-06-25 @ 17:24:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0